Intermentia Uitvaartverzorging 5 jaar

Als de dag van gisteren weet ik nog dat de site van Intermentia Uitvaartverzorging online ging op 1 december 2018 en mijn advertentie in De Combinatie werd geplaatst. 5 dagen na dat moment werd ik gebeld door de 1e familie. Die week zit nog altijd op mijn netvlies en was het begin van het ondernemerschap.

5 jaar is niet in een paar woorden samen te vatten. Maar dat ik enorm dankbaar ben voor het vertrouwen van iedere familie die ik bij heb mogen staan, in de meest kwetsbare periode van hun leven, is een feit. Veel uitvaarten heb ik tot de dag van vandaag mogen begeleiden. Niet iedere uitvaart was hetzelfde. Van intiem in iemand zijn of haar woonkamer tot in De Laurenskerk in Rotterdam. Ieder afscheid is met liefde en respect, passend bij het geleefde leven van hun dierbare, vormgegeven door de nabestaanden. En ik mocht hen bij de hand nemen.

Intermentia Uitvaartverzorging 5 jaar

Als de dag van gisteren weet ik nog dat de site van Intermentia Uitvaartverzorging online ging op 1 december 2018 en mijn advertentie in De Combinatie werd geplaatst. 5 dagen na dat moment werd ik gebeld door de 1e familie. Die week zit nog altijd op mijn netvlies en was het begin van het ondernemerschap.

5 jaar is niet in een paar woorden samen te vatten. Maar dat ik enorm dankbaar ben voor het vertrouwen van iedere familie die ik bij heb mogen staan, in de meest kwetsbare periode van hun leven, is een feit. Veel uitvaarten heb ik tot de dag van vandaag mogen begeleiden. Niet iedere uitvaart was hetzelfde. Van intiem in iemand zijn of haar woonkamer tot in De Laurenskerk in Rotterdam. Ieder afscheid is met liefde en respect, passend bij het geleefde leven van hun dierbare, vormgegeven door de nabestaanden. En ik mocht hen bij de hand nemen.

Vaak denk ik nog terug ook aan de coronatijd. Waarin de families en ik hebben moeten schakelen en bijsturen gezien de omstandigheden waarin we zaten en dat we moesten dealen met de beperkingen. Echter heeft het ook wat moois gebracht in uitvaartland omdat steeds meer families durven te kiezen voor een afscheid in besloten kring. In corona tijd kon het niet anders omdat we een beperkt aantal gasten mochten ontvangen op een locatie. Nog steeds hoor ik reacties dat achteraf de beleving nog intenser was omdat men met een kleinere groep was en dat gevoel durft men tot op de dag van vandaag uit te spreken.

Intermentia Uitvaartverzorging is mede groot geworden door vaste partners waar ik al 5 jaar mee samen werk. Middels een speciaal filmpje worden zij in het zonnetje gezet en bedank ik iedere familie waar ik de afgelopen 5 jaar heel even hun leven in mocht stappen.

Ik hoop nog vele jaren families te mogen begeleiden, in voorgesprekken bij leven en bij een overlijden. Om in dat proces een rustgevende schakel te mogen zijn voor de nabestaanden is het mooiste wat er is.

© 2022 Intermentia Uitvaartverzorging - Alle rechten voorbehouden.

Volg Intermentia: