Ervaringen

Familie Kok

Met veel liefde, respect en steun hebben we jou en je team ervaren. Het voelde zeer persoonlijk en je was altijd bereikbaar. Het was een mooie intieme begeleiding op alle vlakken. Het begon al bij de verzorging van mijn man waar we als gezin in alles mee hebben mogen helpen. De uitvaartdienst was zo mooi en fijn. De aanbeveling voor ’t Afscheidshuis in Spijkenisse waren wij blij mee voor de informele setting.

Familie van Die

Onze ervaring om de uitvaartwensen vóór het overlijden kenbaar te maken raden wij een ieder aan. Voor ons is het van grote waarde geweest. Het contact met Martine is warm en liefdevol. Erg fijne begeleiding van de kleinkinderen. De bereikbaarheid was erg goed en flexibel. De uitvaart was boven verwachting.

Anoniem

Wij als familie zijn heel dankbaar hoe jij ons alle dagen liefdevol hebt bijgestaan. Je bent een kanjer! Alles was heel goed geregeld, je was altijd meedenkend met onze wensen. Het contact was heel goed, mooi warm persoon. De bereikbaarheid was heel goed. Altijd goed bereikbaar en snelle reactie op alle vragen. Ook midden in de nacht.

Anoniem

De ervaring is over de hele linie erg goed. Positieve punten: Whatsapp groep, persoonlijke aandacht. Veel goede vragen hoe we het willen. Meer werk uit handen genomen dan collega-uitvaartondernemers doen! De sfeer in de familiekamer waar afscheid plaats vond was uitstekend. Zo werd het een persoonlijke uitvaart wat we voor ogen hadden. We zijn uitermate tevreden over de uitvaart en jouw begeleiding. Je stond echt naast ons en het ons fantastisch geholpen.

Anoniem

Onze dank is groot voor de wijze waarop ze ons heeft bijgestaan. Martine was op een hele fijne manier aanwezig. Op de achtergrond maar toch benaderbaar voor mij en mijn gezin. Heel fijn werd er met ons meegedacht en geluisterd naar onze wensen. En een fijn team om haar heen wat ook belangrijk voor ons was.

Familie van der Burg

Heel hartelijk dank, het voelde of je “eigen” was. Het afscheid was boven verwachting en we hebben het contact met jou en jouw bereikbaarheid die dagen meer dan goed ervaren.

Tanja & Cees Bakker

Martine, veel dank voor je liefdevolle en warme begeleiding. Het was de 4e uitvaart die jij in onze familie begeleide. Steeds weer ervaren we je betrokkenheid, vakkennis en hoe je inspeelt op onze wensen om er een mooie passende uitvaartceremonie van te maken. Ook jouw adviezen en directe betrokkenheid bij vragen waren altijd top. Wij zullen je bij iedereen aanbevelen!

Familie van Houten

Na het overlijden hebben we gelijk contact gezocht met Intermentia. ’s Avonds kwam Martine en het klikte gelijk. Het contact was uitstekend, korte lijnen en snelle reactie en ze had altijd een luisterend oor en was begripvol. Ze stond ons overal in bij en gaf goed ideeën. Ze dacht werkelijk aan alles. Al onze wensen zijn zorgvuldig uitgevoerd. Het was een mooie dag waar we een zeer goed gevoel bij hebben.

Dimar Zevenbergen

Wij wisten niet wat wij moesten verwachten omdat wij zelf de uitvaartondernemer niet uitgezocht hadden en wij eigenlijk nooit met Intermentia te maken hadden gehad. Maar wij zijn bijzonder blij Martine te hebben leren kennen (liever onder andere omstandigheden uiteraard). Het contact was zeer prettig en eerlijk, medelevend in een nare tijd Bereikbaarheid was top, altijd bereikbaar. De uitvaart was zeer professioneel. Het gesprek met mijn vader toen hij nog leefde was warm, menselijk en met verstand van zaken en ook belangrijk absoluut niet strevend naar de hoogste omzet.

Familie Kolijn

Martine en de mannen hebben alles met respect en belangstelling voor ons gedaan. De ervaring met een voorgesprek bij leven was een heel fijn gesprek en veel van opgestoken. Het contact en bereikbaarheid was fantastisch. Nogmaals complimenten en veel dank.

Marijke Cleassens

Als het kan zou ik iedereen een gesprek over je uitvaartwensen bij leven aanraden. Ik keek er erg tegenop maar nu kijk ik er erg positief tegenaan. De dag van de uitvaart was zo mooi als dat we het in gedachten hadden. Martine was altijd goed te bereiken of belde snelde terug en ze nam alle tijd voor ons. Je hebt bepaalde dingen aangegeven, vroeg wat wij ervan vonden en je liet altijd de keuze aan ons.

Anoniem

We kregen volledige informatie over wat we konden verwachten. Zeer fijn was het contact, meedenkend. Begreep wat de wensen van de overledene waren. Zeer mooie en waardig afscheid kunnen nemen. De bereikbaarheid was goed, inderdaad 24/7. Wij voelden ons zeer gesteun. Het team voelde ons goed aan wat onze wensen waren.

Marieke Heester

Martine bedankt voor je liefdevolle en goede begeleiding vanaf het moment dat we wisten dat we afscheid moesten nemen van onze zoon. Dankzij jouw ondersteuning kon ik in no time vanuit mijn gevoel de keuzes maken die nodig waren en hebben we niet alleen afscheid genomen maar ook kennisgemaakt met ons kindje en hem met trots aan naasten laten zien. Zo hebben we het beste gehaald uit de korte tijd die wij met hem hadden. We vonden het heel fijn met jou, respectvol en altijd beschikbaar en ook veel initiatief tot contact vanuit jou, wat in deze situatie heel prettig was voor mij. Goede uitleg van alle opties die er waren. Ook fijn dat je mij echt alles uitlegde wat ik kon verwachten.

Anoniem

Martine was er voor ons. Ze straalde rust uit en dat gaf ons een dankbaar gevoel. Tot het laatst toe was alles bespreekbaar en haar bereikbaarheid was heel goed.

Amber en Carlijn

Door de familie, uitvaart van oma, kenden wij je al. Je bent voor ons vertrouwd, je bent voor ons speciaal en we zijn je erg dankbaar voor je steun. Je bent geknipt voor dit beroep. Martine is rustig, duidelijk. Echt een lieve betrouwbare vrouw. De bereikbaarheid van Martine is eigenlijk 24/7. Dit benadrukte zij ook meerdere keren. We konden echt altijd bellen, appen of mailen. De uitvaart van onze papa was precies hoe wij dit wilden en wij kijken terug op een, ondanks het verdriet, mooie dag.

Anoniem

Vooraf een raar idee om al over een uitvaart te praten terwijl iemand nog leeft. Achteraf zo fijn om al de hoogst noodzakelijke keuzes gemaakt te hebben. Jammer dat mijn vader op dat moment al niet meer in staat was zelf zijn wensen aan te geven. Martine is heel prettig en persoonlijk. Fijn om in zo’n moeilijke periode aan de hand meegenomen te worden langs alle lastige keuzes. Tevens is zij heel goed te bereiken en transparant.

Familie Feenstra

Alles was goed geregeld, uitvaart verliep zeer georganiseerd en vol respect voor de overledene. Martine stond spreekwoordelijk, dag en nacht klaar om ons bij te staan. De bereikbaarheid was perfect. Zij is zeer betrokken, vol empathie en deskundig. Ze nam alle tijd. Martine, we waren en zijn nog steeds heel blij met je, maar we hopen voorlopig geen gebruik te hoeven maken van je diensten. Maar mocht er toch iets gebeuren , ben jij de eerste waar we aan zullen denken om ons weer bij te staan. Nogmaals alle dank.

Anoniem

Het contact met Martine was heel prettig. Ze heeft oog voor de gezinssituatie en zorgt dat iedereen gehoord wordt. Martine was is die periode erg goed bereikbaar en reageerde snel, via telefoon of whatsapp. Zij heeft het goed begeleid en heeft ons van te voren goed geïnformeerd over alles.

Familie Hirsch

Wij hebben echt de toegevoegde waarde ervaren van Martine. Door rustig de opties weer te geven en hierbij advies te geven heeft gemaakt dat mijn moeder kan terug kijken op een passende uitvaart. Vanaf het begin een goede balans tussen medeleven en ons helpen door dit proces te gaan. De bereikbaarheid was uitstekend door combinatie van mail, whatsapp en telefoon. De uitvaart was zeer correct en zorgvuldig waarbij afstemming met mijn moeder voorop stond.

Familie van der Linden

Martine je bent een topper. Alles was ook zo liefdevol en vanuit het hart geregeld door jou. Jij was voor onze familie een rots in de branding en zeer betrokken. Wij zouden jou aan iedereen aanbevelen. Wij ervaarden dat alles stapje voor stapje ging zodat het niet vergeten werd en wij de tijd kregen om over dingen na te denken.

Anoniem

Jouw laatste woorden voor het definitieve afscheid waren zo mooi hoe jij de Formule 1 erbij haalde. Ook de aandacht voor de kleinkinderen was bijzonder. Met veel zorg en aandacht heb jij de uitvaart geregeld. Onze dank gaat nogmaals naar jou uit. Door met jou samen te werken hebben we Wim een heel mooi afscheid mogen geven.

Anoniem

Als zeer positief hebben wij Martine ervaren. Ze neemt alle tijd en de punten op de i. Alles is volledig naar wens verlopen. Zij was en is ten alle tijden bereikbaar, top! Martine je bent een lief en zorgzaam persoon.

Anoniem

Dit was onze 2e ervaring met Intermentia Uitvaartverzorging dus dat zegt genoeg. Martine is heel benaderbaar, luistert goed, komt met suggesties. Kortom perfect.

Familie De Groot

Bedankt voor alles. Het contact was heel goed, uitstekend. Het was een mooie uitvaart.

Anoniem

Fijn als het al snel goed voelt en waar je in een moeilijke periode op terug kan vallen. Iemand die je ontzorgt. Het contact met Martine is prettig, begripvol en ze is geduldig.

Dhr Te Lintel Hekkert

De manier hoe Martine de kleinkinderen erbij betrekt is bijzonder. De persoonlijke benadering was ook heel erg fijn. Het contact en bereikbaarheid is zeer goed.

Anoniem

Al onze wensen zijn uitgevoerd. Zij is super vriendelijk en lief. Het was een warm contact. Martine is een super beroepsvrouw. In deze moeilijke tijd een echte steun. Dank voor alles.

Familie Slager

Wij zijn heel blij met de manier waarop de uitvaart van onze moeder is verlopen. Het was de wens van onze moeder om het eenvoudig te houden maar door jouw liefdevolle tips en begeleiding kunnen wij terugkijken op een mooi en warm afscheid. Onze dank is dan ook groot.

Anoniem

De uitvaart heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan!

Dhr Bos

Martine is deskundig en ingetogen en prettig in de omgang. Ik zal haar een ander altijd aanbevelen.

Familie Schouten

Wij zijn heel erg tevreden. Vooral ook heel tevreden over de begeleiding bij alles. Heel fijn dat alles goed besproken werd voor en ná het overlijden. Fijn dat je ons vrij liet in de keuzes die mogelijk waren, ook heel fijn dat je ons wees op wat allemaal mogelijk was. Het contact was zeer prettig, vooral ook heel liefdevol naar onze moeder die bij leven haar wensen kenbaar heeft gemaakt.

Sandra Barendrecht

Je bent van onschatbare waarde. Je bent heel betrokken, denkt mee en geeft ideeën die passen bij de overledene. Heel erg bedankt voor je steun, je inzet en mooie ideeën.

Mevrouw Reumkens

Ik vind de fles met verlichting en prachtige tekst welke ik heb ontvangen van je, ontzettend attent. De teksten welke je sprak tijdens de plechtigheid raakte mij. De locatie waar de plechtigheid plaats vond was werkelijk fantastisch, klein en licht. Het voelde zeer prettig om daar te verblijven, precies waar ik naar op zoek was. Het contact met jou heb ik als zeer prettig ervaren.

Familie van Rijswijk

Martine, voor mij en mijn gezin was je in 1 woord geweldig! Het voelde heel betrouwbaar. Wij hebben je leren kennen op een manier van heel goed kunnen luisteren naar ons, dat voelde heel bijzonder. In alle opzichten heeft de uitvaart aan onze verwachtingen voldaan.

Familie van der Plaat

Vooral bedankt! Het was een waardig afscheid. We kijken er met een goed gevoel op terug. De dienst paste precies bij onze moeder en bij ons. Wij vonden het zeer prettig met jou. Het voelde vertrouwd en heel persoonlijk. Je gaf ons de juiste inzichten en sturing precies waar nodig. Het was fijn dat de voorbereidingen over meerdere dagen werd verdeeld en je niet alles in een keer hoeft te beslissen.

Familie Zevenbergen-van Brakel

Nogmaals alle complimenten Martine namens de gehele familie. Je hebt destijds de juiste weg gekozen. Dit werk is op je lijf geschreven. Het contact was uitstekend , je was zeer betrokken en geïnteresseerd. We konden je altijd bereiken indien wij vragen hadden.

Jolanda Otterspeer-Oosterbaan

Dank zij goede tips e.d. is de uitvaart verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Wij hebben het contact als zeer fijn ervaren. Martine is voldoende op bezoek geweest en als we ergens tegenaan liepen was er de mogelijkheid dat een nieuw bezoek gepland werd. Wat wij ook als zeer fijn hebben ervaren is de uitleg rondom het dood zijn, wat erna gaat gebeuren e.d. aan de kleintjes. Door de fijne uitleg was het doodzijn van oma ineens een stuk minder zwaar.

Familie van der Ent

Goede begeleiding en goede zorg. Er werden ook “leuke” ideeën aangereikt, zoals bijvoorbeeld de prachtige bloemenband. Het contact was uitstekend. Ook in onvoorziene omstandigheden hield Martine ons goed op de hoogte en kwam ze met oplossingen.

Dhr H.J. Struik

Vriendelijk, meelevend en duidelijk in het gehele proces over alle mogelijkheden. De begeleiding vóór het overlijden, tijdens en na de uitvaart was uitstekend. Ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen.

Anoniem

Ik weet zeker dat mijn moeder de uitvaart goed gevonden zou hebben. Wij zijn bijzonder positief. Martine stelde de juiste vragen om tot de juiste beslissingen te nemen. Het contact via WhatsApp liep ook heel goed en zij is voldoende op bezoek geweest. Heel veel dank!

Anoniem

Wij kijken terug op een prachtige uitvaart die geheel naar wens verlopen is. Martine heeft ons heel goed meegenomen in wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor was de uitvaart helemaal passend bij mijn man. Het contact was zeer prettig en persoonlijk, van het 1e telefoontje tot aan het nazorggesprek. Zij is altijd bereikbaar en beschikbaar voor vragen en voldoende op bezoek geweest. Martine jij hebt ervoor gezorgd dat de kleinkinderen op zo’n mooie manier betrokken waren bij het afscheid van opa. Door jou voelden zij zich volledig op hun gemak en kregen antwoord op al hun vragen. Dit is zo helpend geweest, bedankt daarvoor!

Familie Heester

Lieve Martine, heel veel dank voor de professionele begeleiding rond het afscheid en begraven van onze moeder. Jouw persoonlijke betrokkenheid hebben wij als zeer waardvol ervaren!

J.A. de Groen

Ik heb onze samenwerking als heel bijzonder en warm ervaren. We kregen de ruimte voor eigen regie voor de afscheidsplechtigheid. Niets moest alles mocht. Je dacht voortdurend mee en stimuleerde ons. Hoe verdrietig de aanleiding voor ons samenzijn ook was, het feit dat het is gegaan zoals het is gegaan, steunt mij. Nogmaals heel veel dank Martine.

Anoniem

Er wordt volop meegedacht door Martine en zij komt met allerlei ideeën, tot bloemen toe.  De samenwerking met het crematorium liep perfect. Ik heb op de dag van de crematie geen zorgen gehad.

Jenny de Jong

Lieve Martine, Heel erg bedankt voor je persoonlijke en liefdevolle zorgen en begeleiding bij de uitvaart van onze moeder. Het afscheid hebben we stapje voor stapje met jou geregeld wat heel goed voelde. Het was een mooi en fijn afscheid. Alles klopte van het begin tot aan het eind. We hebben door jou dingen gedaan, wat we nooit van onszelf hadden verwacht. Ik wil nog even zeggen, je bent een topper, een mooi mens en gemaakt voor dit vak.

Guus Labaar

Martine is een warme, gevoelige vrouw die de uitvaartdienst ook zo verzorgt en die zo aansluit op de behoefte van de familie. We hebben haar als zeer betrokken ervaren vandaar een warm compliment. Binnen de regio Rijnmond een verrijking in de uitvaartwereld door de juiste invulling te geven aan de behoefte van de nabestaanden.

Anoniem

Ik vond het een hele fijne en mooie week waarin we afscheid hebben genomen van oma. Van begin tot het einde had in mijn ogen niet mooier gekund. Meerdere dingen hadden niet zo gelopen als jij er niet bij was geweest. Dankbaar werk wat je doet, je bent er voor gemaakt Bedankt.

Eveline

Ik vond het fijn om jou te leren kennen en heb het als een hele prettige samenwerking ervaren. Alles was nieuw voor mij en ik kon alles aan je vragen en je betrok ons overal bij. Je liet blijken dat alles wat wij deden we dat vooral moesten doen als  wij onszelf daar goed bij voelden. Ga zo door, je doet het fantastisch!

Anoniem

Wij hebben het contact warm en persoonlijk ervaren. Je was er op de juiste momenten. We hadden het gevoel dat er naar onze wensen geluisterd werd en dat bleek te kloppen op de dag van de uitvaart. Het was een waardig afscheid, passend bij mijn moeder. Dank je wel daarvoor.

Anoniem

Het contact met Martine hebben wij als zeer goed ervaren en zij heeft ons op een warme manier geadviseerd. De uitvaart was strak geregeld en heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Stephanie

Martine bedankt voor jouw steun, toewijding en professionaliteit de afgelopen week. Wat een fijn mens ben je. We kunnen terug kijken op een prachtige uitvaart. Veel dank.

Familie Bettonvil

Het contact was heel persoonlijk en hebben wij als heel fijn ervaren in deze moeilijke tijd. Zeer voldaan met jouw aanwijzingen hebben wij het kunnen doen op onze manier. Je was en bent een hele lieve vrouw en hebt ons door deze moeilijke tijd heen geholpen. Je bent geknipt voor dit toch moeilijke vak!

Anoniem

Martine heeft ons met veel gevoel en liefde bijgestaan. Wij hebben, hoe verdrietig ook, een prachtige week met elkaar gehad. Alles is met zeer veel zorg gedaan. De reacties die wij ontvingen waren: “Een indrukwekkend, mooi en waardig afscheid”. Dit beroep is haar op het lijf geschreven!

Alwin

Martine, persoonlijk hebben wij al aangegeven trots te zijn op alle keuzes die wij hebben moeten maken. Jouw steun, advies en ideeën hebben hier ontzettend veel aan bijgedragen. Bedankt hiervoor! Je was zeer betrokken. Overal werd rustig de tijd voor genomen en je was open en eerlijk over de kosten. Door de uitgebreide voorbereiding was alles precies zoals gewenst.

Anoniem

Fijn dat Martine als “mens” bij je thuis komt i.p.v. “begrafenispersoon”. Martine hield een goed verloop van de voorbereidingen, condoleance en uitvaart scherp in de gaten en hield waar nodig steeds contact. Martine combineert empathie met doortastendheid waar dat nodig is, waardoor de nabestaanden ervaren de uitvaart met een gerust hart aan haar over te laten. Wij hebben samen nog een wensengesprek met Martine kunnen hebben. Heel waardevol. Een aanrader!

Jenneke

Ik heb het contact als heel warm en liefdevol ervaren. Ondanks de verdrietige aanleiding vond ik het fijn om met zijn vijven samen te zijn deze dagen. Ik heb ook veel steun van je gehad, contact was niet alleen “zakelijk” maar ook persoonlijk. Het was heel fijn dat je zo snel langs kon komen voor het eerste gesprek. Ik ben ontzettend blij dat wij voor Intermentia gekozen hebben. Wij hadden na het plotseling overlijden geen idee wat we moesten regelen en wat de wensen van onze vader waren. Door naar onze verhalen en herinneringen te luisteren van onze vader heb je ons ontzettend goed geholpen en met ons meegedacht over de kaarten, bloemen en de uitvaart. Hierdoor hebben wij onze vader een mooi afscheid kunnen geven en een afscheid wat goed bij hem paste. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor. Lieve Martine, heel erg bedankt voor alles! Dit werk is je op het lijf geschreven.

Victor de la Fosse

Martine is meelevend, een luisterend oor. Oog voor detail. Waakzaam voor fouten. Een goede regisseur. Blijft kalm. Komt afspraken na. Uitstekende coach. Prettige omgangsvormen. Uit het goede hout gesneden. De aanbeveling van Nicolle van Pure&Trust bloemen was uitstekend. Empathievolle onderneemster met passie voor haar vak.

Anoniem

Het contact met Martine is prettig. Zij is professioneel, warm, inlevend, lief en daadkrachtig. Martine voelt aan wat nodig is. Martine heeft ons de ruimte gegeven om de uitvaart vorm te geven. Hierbij heeft zij veel ideeën aangedragen die zo passend waren bij de situatie. De uitvaart was perfect. Door Martine heeft de familie het vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Haar gave om met iedereen op een fijne manier om te gaan helpt om door een moeilijke periode heen te komen.

Anoniem

De uitvaart was boven verwachting. Ik had al wat ervaring met verschillende soorten uitvaarten. Ze is een aanwinst voor de uitvaartverzorging in Ridderkerk e.o. Martine is zeer deskundig, liefdevol, belangstellend en geeft alle ruimte, maar ook stimulatie om te komen tot een mooie uitvaart. Zeer waardevol.

Astrid Terhorst

Het contact is heel prettig verlopen. Martine heeft ons heel goed geholpen. Zij was goed te bereiken en elke keer gaf zij aan: als er iets is gewoon bellen hoor. Geen wens was te gek. Zoals zij zei: je kunt het maar 1 keer goed doen. Martine heeft heel veel moeite gedaan om het exacte muziekstuk wat wij wilden hebben op de crematie af te kunnen spelen.  Het was mijn eerste crematie die ik zelf moest regelen. Martine heeft mij goed begeleid en daar waar nodig tips en advies gegeven. Zo is de uitvaart van mijn schoonmoeder echt heel mooi geworden.

Jeannet van Bruggen-Wilschut

Martine, we hebben het contact met jou ervaren als zeer betrokken en warm. Rekening houdend met gevoelens en emotie. De uitvaart was gezien de omstandigheden (corona) toch mooi en waardig. Ondanks de fysieke afstand waren we er met en voor elkaar. Proberen tegemoet te komen aan de wensen voor ons als kinderen en ook goede raad en adviezen m.b.t. diverse dingen en ook je eigen inbreng tijdens de uitvaart hebben we gewaardeerd.

Anoniem

Lieve Martine, dank je wel voor je liefdevolle steun rond het overlijden van mijn moeder, maatje en onze oma. De tijd waarin we nu als mensen leven is afstandelijk en behoedzaam te noemen. Voor ons was de angst dit te voelen bij het afscheid. Mede dankzij jou ideeën, invulling en richting geven was hier van niets te merken. Ondanks het gemis van familie en vrienden om ons heen was het afscheid warm, waardig en liefdevol. Als je je hart volgt kom je tot mooie dingen. Martine wij zijn blij dat jij je hart gevoeld hebt en gevolgd bent. Je bent gemaakt voor dit vak.

Sandra

Wat hadden we zonder jou gemoeten onze dank is zeer groot. Je hebt zoveel voor ons betekend. De warmte en de liefde die jij er ingestoken hebt om onze vader een geweldige uitvaart te geven. Het door de straten van Rezoord het laatste eerbetoon aan de voetbal vereniging is met geen pen te beschrijven. Nogmaals je bent een top vrouw waarvan je kan merken dat je je werk met zoveel liefde doet. Nogmaals onze dank is zeer groot , hier kan ik zoveel troost en kracht uit halen.

Lenie

Lieve Martine, Mijn dank is zeer groot met het verzorgen van de uitvaart van Adrie. Wat jij voor mij hebt betekend in deze moeilijke dagen is met geen pen te beschrijven. Voor je liefdevolle zorgen en het meedenken wil ik je bedanken. De steun en kracht die je mij hebt gegeven waardeer ik heel erg. Je hebt mij erdoor heen geholpen met de liefde die je erin stak. Mijn dankbaarheid is zeer groot. Lieve groeten van Lenie

Dhr. J. Gernette

Het contact met Martine heb ik als heel plezierig ervaren tijdens de bezoeken bij mij thuis. Zij houdt het geluid niveau in de gaten voor de wat oudere toehoorders. De uitvaart heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Anoniem

Wij hebben het contact als uiterst prettig ervaren, met de mogelijkheid voor eigen inbreng en erg veel duidelijke informatie. De regelmatige bezoeken aan ons hebben bijgedragen aan een mooi en waardig afscheid. Wij hebben zeer veel waardering voor hoe jij alles tot in de kleinste details hebt gestuurd en geregeld. Nogmaals Martine, jij hebt ons een gedeelte van ons verdriet kunnen wegnemen. Wij zijn jou daar zeer dankbaar voor.

Marjan Stout

Wij hebben het contact met Martine als zeer prettig, heel betrokken en warm ervaren. Het is prima verlopen. Heel fijn. Met veel geduld heeft Martine alles verzorgd. Een prachtige locatie heeft zij aanbevolen met veel ruimte en licht en mooi uitzicht over de polders. Wij als familie zijn zeer content en hebben veel positieve reacties gehoord. Martine was een grote steun voor ons in deze dagen.

Sylvia Kaptein

Martine weet waar ze over praat. Zij brengt rust, heeft een luisterend oor. Niets is haar teveel. Op de dag van de uitvaart heeft zij goed verwoord wat wij aangedragen hebben voor een in memoriam. Martine is een aanrader voor iedereen.

Leo Lagendijk

Het contact met Martine is vanaf het eerste telefoontje dat mijn moeder was overleden heel goed geweest. Zij zorgt dat tot en met de dag van de uitvaart alles perfect geregeld is. Martine heeft tijdens de uitvaart ons goed ondersteund.

Dhr. Lefel & familie Van Beekum

Het contact met Martine hebben wij als liefdevol, prettig, deskundig, goed luisterend oor voor een ieder, een meedenkende partner, ervaren. Zij is zeer professioneel met een warm hart. We kijken terug op een prachtige uitvaartceremonie, voorafgegaan door kundig advies. Dankbaar zijn wij hiervoor. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Wij hebben het contact met Martine als zeer goed ervaren. Zij is professioneel, met een warme persoonlijke benadering gedurende het hele traject. Wij bevelen Intermentia Uitvaartverzorging van harte aan.

Anoniem

Het contact met Martine hebben wij als zeer persoonlijk ervaren, erg fijn. Het app contact via de aangemaakte groep was ook heel fijn. Jouw persoonlijke aandacht voor ons is jouw visitekaartje.

Anoniem

Heel prettig. Door de rustige en zeer meelevende manier van luisteren naar onze wensen en de overledene hebben we een prachtige kaart gemaakt en is de ceremonie en alles eromheen fantastisch geregeld. We hebben via Skype voldoende en fijn contact gehad n.a.v. coronabesmetting in ons gezin. Dit voelde heel persoonlijk.

Thea Weijers

Het contact met Martine hebben wij superfijn en liefdevol ervaren. Zij maakte altijd tijd om langs te komen. Zij is een lieve meid. Super om mee samen te werken. Ik zal iedereen aanraden om Martine bij overlijden te bellen. Het is zo fijn geweest.

Anoniem

Het was een goed afscheid, mede door jouw inzet, empathie en begeleiding van onze vader in het proces.

Anoniem

Zeer prettig, persoonlijk en als betrokken hebben wij het contact met Martine ervaren. Fijne suggesties om de uitvaart en alles ervoor afgaand zo goed en prettig te laten verlopen.  Mooie ruimtes waar het afscheid plaats vond. Prettige medewerkers en corona technisch in orde. Muziek klonk mooi, timing foto’s, techniek, livestream was allemaal prima in orde. De rol van Martine was duidelijk, maar niet overheersend. Helemaal goed. Wij kijken terug op een mooi verloop van de laatste fase van het leven van mijn echtgenoot. Het afscheid was prachtig.

Familie Allewijn

Als zeer warm, hartelijk en betrokken, voelde als vertrouwd. Ze was al snel na het overlijden van mijn vader (zeer vroeg in de ochtend) bij ons om haar steun te verlenen. Martine nam alle zorg uit handen, was snel en efficiënt. De uitvaart verliep voor ons heel mooi en liefdevol. Onze wensen zijn goed tot hun recht gekomen. Niets dan lof Martine! We waren allemaal heel blij met jouw zorg en toewijding.

Anoniem

Het contact was zeer prettig en persoonlijk ondanks het digitaal contact. Het contact verliep via beeldbellen omdat Martine in quarantaine zat maar dit was voor ons goed en voldoende. Het nazorggesprek was zeer persoonlijk. Deze vond bij ons thuis plaats. De begeleiding bij het nemen van beslissingen etc. werd door het geven van tips etc. als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Heel fijn, relaxed, meelevend en meedenkend hebben wij Martine ervaren. Alsof het al jaren een bekende van je was. Door coronabesmetting hebben wij digitale gesprekken moeten voeren via beeldverbinding. Dit was goed al gaat er niets boven fysiek bij elkaar aan tafel te zitten. De uitvaart heeft zeer zeker aan mij verwachtingen voldaan. Het ging allemaal prima. Leuk vond ik ook je aandacht voor onze kleinkinderen, hoe je ze erbij betrok en geruststelde. Het geluid op de locatie bij de muzieknummers klonk wat “hard”. Waarschijnlijk ook door het kleine aantal aanwezigen.

Anoniem

Martine heeft aandacht voor de wensen van de nabestaanden op een prettige en rustige manier. De digitale gesprekken via beeldverbinding, genoodzaakt door coronabesmetting, gingen goed. Persoonlijk contact is prettiger maar het is een goed alternatief. Het was een mooie dienst, rustig en respectvol. Geen moment het idee gehad dat het vlug klaar moest zijn. Mooi waren de beelden op de schermen erbij.

Familie Kouveld

Als zeer ervaren en een meedenkend, lief persoon hebben wij Martine ervaren. Niks raars vond ze. Rustig en alle tijd. Ze is zeker voldoende op bezoek geweest en altijd telefonisch bereikbaar. Konden altijd vragen stellen. Het was voor ons een zeer “relaxte” dag. Alles uit handen gegeven en vol met vertrouwen verlopen. Mijn vader heeft nu al gezegd dat als zijn tijd is gekomen Martine het ook mag regelen.

Anoniem

Rustig, lief en geduldig was Martine. Niets was haar teveel. Zij is zeer ervaren en heel meedenkend. Je kon alles aan haar vragen. Niets vond ze raar of gek. Alles was goed geregeld dus ik had geen zorgen. Ik hoop niet dat iemand haar nodig zal hebben maar komt die tijd wel dan zal ik haar zeker aanprijzen bij iedereen.

Anoniem

Wij zijn zeer positief over Martine. Zeer goede informatieverstrekking. Ze heeft veel aandacht en betrokkenheid. Martine heeft ons letterlijk bij de hand genomen. Door het aanreiken van diverse mogelijkheden is de uitvaart perfect verlopen. Zij voelt situaties zeer goed aan en speelt in op persoonlijke behoeftes. We zouden Martine aan iedereen aanbevelen. Zij steekt met kop en schouder boven haar “mede”uitvaartverzorgers uit. Bedankt voor alles Martine

Familie Van Zanten

Het contact met Martine was zeer goed. Warm en fijn. Zij voelt alles goed aan. Ze geeft fijne tips en alles was netjes verzorgd. Martine is een lieve fijne vrouw. De begeleiding was heel fijn en rustig, zeker voor de kinderen en kleinkinderen. De nazorg heb ik ook zo ervaren.

Familie Pijl

Als een zeer prettig, ongedwongen en liefdevol, met respect voor onze wensen hebben wij de begeleiding van Martine ervaren. Alles was mooi verzorgd en Martine straalt de rust uit die nodig is in deze situatie. We zijn zeer blij dat we jou getroffen hebben in deze situatie.

Anoniem

Als een heel warm en persoonlijk contact waar ruimte was voor vragen en eigen inbreng hebben wij Martine ervaren. Door de stimulans om heel veel zelf te doen, waaronder de verzorging, kijken wij terug op een fijne en intense periode met een mooi afscheid waar we met een zeer tevreden gevoel aan terug denken.

Familie Bravenboer

Lieve Martine, door jouw liefdevolle, persoonlijke en professionele begeleiding hebben wij onze moeder en oma een heel mooi en waardig afscheid kunnen geven. Dank je wel!

Ada en Raymond

De begeleiding en steun van Martine heeft meer dan aan de verwachting voldaan en gaf in deze moeilijke tijd een stuk rust en vertrouwen. Zij is als een warm en betrokken persoon die actief meedenkt en met ideeën komt.

Familie van der Linden

Op het moment dat wij heel kwetsbaar waren en alle gevoelssprieten openstaan, was Martine een rots in de branding. Zeker ook de nazorg is zij zo betrokken en een luisterend oor met daarbij het geven van de juiste tips. De uitvaart was boven verwachting. Heel respectvol en bijzonder en waardig was het afscheid. Ook hoe Martine mijn vader (dement)heeft begeleid, heel liefdevol. Dank je wel Martine.

Anoniem

Martine is zeer betrokken en deskundig en weet zeer goed om te gaan met de wensen van de betrokkenen. Zij brengt rust en balans in een emotionele periode. Martine is meerdere malen op bezoek geweest. Daarnaast was zij altijd bereikbaar en nam ook vaak het initiatief om ons te informeren of gewoon om te vragen hoe het met ons ging. Zij dacht werkelijk aan alles en heeft de uitvaart tot in detail, prachtig en vol eerbied geregeld. Dank je wel Martine!! Je maakt van een verdrietige situatie een bijzonder warm en intens moment, waar wij met een traan maar zeker ook met een glimlacht op terug kunnen kijken. Zoals onze moeder ook gewenst heeft.

Anoniem

Wij vonden het zeer fijn met Martine. Ze denkt goed mee en voelt hoe je het hebben wilt. Ze geeft alle tijd voor alles om over na te denken. Alles verloopt rustig en netjes. Bedankt voor alles.

Familie Groenendijk

We hebben een zeer prettige ervaring gehad met Martine. Lief, denkt overal in mee, werkelijk zeer goed. Helaas door besmetting in ons gezin hebben we het per Zoom geregeld maar alles werd en was top geregeld. Eén en al lof en een echte aanbeveling voor iedereen. Zij heeft ons geholpen om eigenlijk op een zeer positieve manier (ondanks alle verdriet)door de tijd heen te komen. Ze dacht ook overal aan, zo fijn!! Martine top!!

Anoniem

Persoonlijk, betrokken en meedenkend. Prettig telefonisch en persoonlijk contact. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht om tot een mooi afscheid te komen. Bedankt voor je goede zorgen en de goede interactie met onze zoon. Dat was heel fijn!

Anoniem

Het contact met Martine was prettig en professioneel. We hebben voldoende contact gehad fysiek als via mail en whatsapp. Er werd niets aan het toeval overgelaten.de branding. Zeker ook de nazorg is zij zo betrokken en een luisterend oor met daarbij het geven van de juiste tips. De uitvaart was boven verwachting. Heel respectvol en bijzonder en waardig was het afscheid. Ook hoe Martine mijn vader (dement)heeft begeleid, heel liefdevol. Dank je wel Martine.

Familie van Toorn

Het contact was vanaf het 1e moment zeer prettig. Warm en zeer betrokken. Ze dacht goed mee en gaf waardevolle tips en ideeën. Martine heeft ervoor gezorgd dat de uitvaart mooi, warm en waardevol was. Dacht over de kleinste simpele dingen na. Ik zou iedereen Martine en haar bedrijf aanraden! Ze is een warme en zeer vriendelijke persoonlijkheid die je 24/7 kunt bereiken en voor je klaarstaat. Lieve Martine, bedankt voor alles wat je voor ons in deze periode hebt gedaan.

Anoniem

Super was het contact en liefdevol. Veel persoonlijke aandacht voor de nabestaanden. Alles is naar wens gedaan. Jij bent geboren voor dit werk!

Marjan Stout-Bakker

De uitvaart was heel mooi en “warm”. De uitvaart heeft aan mijn verwachtingen voldaan.Martine is zeer betrokken met de mensen om haar heen. Luistert goed en komt met goede adviezen. Er was een mooie bloemenband om de kist met verschillende bloemen. Zij is een warme persoonlijkheid. Het is voor de 3e keer dat ze voor mij een uitvaart heeft geregeld. Veel steun van haar gekregen, wat ik zeer waardeer. Ik raad haar aan iedereen aan. Top

© 2022 Intermentia Uitvaartverzorging - Alle rechten voorbehouden.

Volg Intermentia: