Familie Heester

 Lieve Martine, heel veel dank voor de professionele begeleiding rond het afscheid en begraven van onze moeder. Jouw persoonlijke betrokkenheid hebben wij als zeer waardvol ervaren!

J.A. de Groen

Ik heb onze samenwerking als heel bijzonder en warm ervaren. We kregen de ruimte voor eigen regie voor de afscheidsplechtigheid. Niets moest alles mocht. Je dacht voortdurend mee en stimuleerde ons. Hoe verdrietig de aanleiding voor ons samenzijn ook was, het feit dat het is gegaan zoals het is gegaan, steunt mij. Nogmaals heel veel dank Martine.

Anoniem

Er wordt volop meegedacht door Martine en zij komt met allerlei ideeën, tot bloemen toe.  De samenwerking met het crematorium liep perfect. Ik heb op de dag van de crematie geen zorgen gehad.

Jenny de Jong

Lieve Martine, Heel erg bedankt voor je persoonlijke en liefdevolle zorgen en begeleiding bij de uitvaart van onze moeder. Het afscheid hebben we stapje voor stapje met jou geregeld wat heel goed voelde. Het was een mooi en fijn afscheid. Alles klopte van het begin tot aan het eind. We hebben door jou dingen gedaan, wat we nooit van onszelf hadden verwacht. Ik wil nog even zeggen, je bent een topper, een mooi mens en gemaakt voor dit vak.

Guus Labaar

Martine is een warme, gevoelige vrouw die de uitvaartdienst ook zo verzorgt en die zo aansluit op de behoefte van de familie. We hebben haar als zeer betrokken ervaren vandaar een warm compliment. Binnen de regio Rijnmond een verrijking in de uitvaartwereld door de juiste invulling te geven aan de behoefte van de nabestaanden.

Anoniem

Ik vond het een hele fijne en mooie week waarin we afscheid hebben genomen van oma. Van begin tot het einde had in mijn ogen niet mooier gekund. Meerdere dingen hadden niet zo gelopen als jij er niet bij was geweest. Dankbaar werk wat je doet, je bent er voor gemaakt Bedankt.

Eveline

Ik vond het fijn om jou te leren kennen en heb het als een hele prettige samenwerking ervaren. Alles was nieuw voor mij en ik kon alles aan je vragen en je betrok ons overal bij. Je liet blijken dat alles wat wij deden we dat vooral moesten doen als  wij onszelf daar goed bij voelden. Ga zo door, je doet het fantastisch!

Anoniem

Wij hebben het contact warm en persoonlijk ervaren. Je was er op de juiste momenten. We hadden het gevoel dat er naar onze wensen geluisterd werd 
en dat bleek te kloppen op de dag van de uitvaart. Het was een waardig afscheid, passend bij mijn moeder. Dank je wel daarvoor.

Anoniem

Het contact met Martine hebben wij als zeer goed ervaren en zij heeft ons op een warme manier geadviseerd. De uitvaart was strak geregeld en heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Stephanie

Martine bedankt voor jouw steun, toewijding en professionaliteit de afgelopen week. Wat een fijn mens ben je. We kunnen terug kijken op een prachtige uitvaart. Veel dank.

Familie Bettonvil

Het contact was heel persoonlijk en hebben wij als heel fijn ervaren in deze moeilijke tijd. Zeer voldaan met jouw aanwijzingen hebben wij het kunnen doen op onze manier. Je was en bent een hele lieve vrouw en hebt ons door deze moeilijke tijd heen geholpen. Je bent geknipt voor dit toch moeilijke vak!

Anoniem

.Martine heeft ons met veel gevoel en liefde bijgestaan. Wij hebben, hoe verdrietig ook, een prachtige week met elkaar gehad. Alles is met zeer veel zorg gedaan. De reacties die wij ontvingen waren: “Een indrukwekkend, mooi en waardig afscheid”. Dit beroep is haar op het lijf geschreven!

Alwin

Martine, persoonlijk hebben wij al aangegeven trots te zijn op alle keuzes die wij hebben moeten maken. Jouw steun, advies en ideeën hebben hier ontzettend veel aan bijgedragen. Bedankt hiervoor! Je was zeer betrokken. Overal werd rustig de tijd voor genomen en je was open en eerlijk over de kosten. Door de uitgebreide voorbereiding was alles precies zoals gewenst.

Anoniem

Fijn dat Martine als “mens” bij je thuis komt i.p.v. “begrafenispersoon”. Martine hield een goed verloop van de voorbereidingen, condoleance en uitvaart scherp in de gaten en hield waar nodig steeds contact. Martine combineert empathie met doortastendheid waar dat nodig is, waardoor de nabestaanden ervaren de uitvaart met een gerust hart aan haar over te laten. Wij hebben samen nog een wensengesprek met Martine kunnen hebben. Heel waardevol. Een aanrader!

Jenneke

Ik heb het contact als heel warm en liefdevol ervaren. Ondanks de verdrietige aanleiding vond ik het fijn om met zijn vijven samen te zijn deze dagen. Ik heb ook veel steun van je gehad, contact was niet alleen “zakelijk” maar ook persoonlijk. Het was heel fijn dat je zo snel langs kon komen voor het eerste gesprek. Ik ben ontzettend blij dat wij voor Intermentia gekozen hebben. Wij hadden na het plotseling overlijden geen idee wat we moesten regelen en wat de wensen van onze vader waren. Door naar onze verhalen en herinneringen te luisteren van onze vader heb je ons ontzettend goed geholpen en met ons meegedacht over de kaarten, bloemen en de uitvaart. Hierdoor hebben wij onze vader een mooi afscheid kunnen geven en een afscheid wat goed bij hem paste. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor. Lieve Martine, heel erg bedankt voor alles! Dit werk is je op het lijf geschreven.

Victor de la Fosse

Martine is meelevend, een luisterend oor. Oog voor detail. Waakzaam voor fouten. Een goede regisseur. Blijft kalm. Komt afspraken na. Uitstekende coach. Prettige omgangsvormen. Uit het goede hout gesneden. De aanbeveling van Nicolle van Pure&Trust bloemen was uitstekend. Empathievolle onderneemster met passie voor haar vak.

Anoniem

Het contact met Martine is prettig. Zij is professioneel, warm, inlevend, lief en daadkrachtig. Martine voelt aan wat nodig is. Martine heeft ons de ruimte gegeven om de uitvaart vorm te geven. Hierbij heeft zij veel ideeën aangedragen die zo passend waren bij de situatie. De uitvaart was perfect. Door Martine heeft de familie het vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Haar gave om met iedereen op een fijne manier om te gaan helpt om door een moeilijke periode heen te komen.

Annette Gerritse- van den Heerik

De uitvaart was boven verwachting. Ik had al wat ervaring met verschillende soorten uitvaarten. Ze is een aanwinst voor de uitvaartverzorging in Ridderkerk e.o. Martine is zeer deskundig, liefdevol, belangstellend en geeft alle ruimte, maar ook stimulatie om te komen tot een mooie uitvaart. Zeer waardevol.

Astrid Terhorst

Het contact is heel prettig verlopen. Martine heeft ons heel goed geholpen. Zij was goed te bereiken en elke keer gaf zij aan: als er iets is gewoon bellen hoor. Geen wens was te gek. Zoals zij zei: je kunt het maar 1 keer goed doen. Martine heeft heel veel moeite gedaan om het exacte muziekstuk wat wij wilden hebben op de crematie af te kunnen spelen.  Het was mijn eerste crematie die ik zelf moest regelen. Martine heeft mij goed begeleid en daar waar nodig tips en advies gegeven. Zo is de uitvaart van mijn schoonmoeder echt heel mooi geworden.

DAG EN NACHT BEREIKBAAR
OVERLIJDEN MELDEN

© 2018 Intermentia Uitvaartverzorging - Privacy

Delen