Familie Heester

 Lieve Martine, heel veel dank voor de professionele begeleiding rond het afscheid en begraven van onze moeder. Jouw persoonlijke betrokkenheid hebben wij als zeer waardvol ervaren!

J.A. de Groen

Ik heb onze samenwerking als heel bijzonder en warm ervaren. We kregen de ruimte voor eigen regie voor de afscheidsplechtigheid. Niets moest alles mocht. Je dacht voortdurend mee en stimuleerde ons. Hoe verdrietig de aanleiding voor ons samenzijn ook was, het feit dat het is gegaan zoals het is gegaan, steunt mij. Nogmaals heel veel dank Martine.

Anoniem

Er wordt volop meegedacht door Martine en zij komt met allerlei ideeën, tot bloemen toe.  De samenwerking met het crematorium liep perfect. Ik heb op de dag van de crematie geen zorgen gehad.

Jenny de Jong

Lieve Martine, Heel erg bedankt voor je persoonlijke en liefdevolle zorgen en begeleiding bij de uitvaart van onze moeder. Het afscheid hebben we stapje voor stapje met jou geregeld wat heel goed voelde. Het was een mooi en fijn afscheid. Alles klopte van het begin tot aan het eind. We hebben door jou dingen gedaan, wat we nooit van onszelf hadden verwacht. Ik wil nog even zeggen, je bent een topper, een mooi mens en gemaakt voor dit vak.

Guus Labaar

Martine is een warme, gevoelige vrouw die de uitvaartdienst ook zo verzorgt en die zo aansluit op de behoefte van de familie. We hebben haar als zeer betrokken ervaren vandaar een warm compliment. Binnen de regio Rijnmond een verrijking in de uitvaartwereld door de juiste invulling te geven aan de behoefte van de nabestaanden.

Anoniem

Ik vond het een hele fijne en mooie week waarin we afscheid hebben genomen van oma. Van begin tot het einde had in mijn ogen niet mooier gekund. Meerdere dingen hadden niet zo gelopen als jij er niet bij was geweest. Dankbaar werk wat je doet, je bent er voor gemaakt Bedankt.

Eveline

Ik vond het fijn om jou te leren kennen en heb het als een hele prettige samenwerking ervaren. Alles was nieuw voor mij en ik kon alles aan je vragen en je betrok ons overal bij. Je liet blijken dat alles wat wij deden we dat vooral moesten doen als  wij onszelf daar goed bij voelden. Ga zo door, je doet het fantastisch!

Anoniem

Wij hebben het contact warm en persoonlijk ervaren. Je was er op de juiste momenten. We hadden het gevoel dat er naar onze wensen geluisterd werd 
en dat bleek te kloppen op de dag van de uitvaart. Het was een waardig afscheid, passend bij mijn moeder. Dank je wel daarvoor.

Anoniem

Het contact met Martine hebben wij als zeer goed ervaren en zij heeft ons op een warme manier geadviseerd. De uitvaart was strak geregeld en heeft aan onze verwachtingen voldaan.

Stephanie

Martine bedankt voor jouw steun, toewijding en professionaliteit de afgelopen week. Wat een fijn mens ben je. We kunnen terug kijken op een prachtige uitvaart. Veel dank.

Familie Bettonvil

Het contact was heel persoonlijk en hebben wij als heel fijn ervaren in deze moeilijke tijd. Zeer voldaan met jouw aanwijzingen hebben wij het kunnen doen op onze manier. Je was en bent een hele lieve vrouw en hebt ons door deze moeilijke tijd heen geholpen. Je bent geknipt voor dit toch moeilijke vak!

Anoniem

.Martine heeft ons met veel gevoel en liefde bijgestaan. Wij hebben, hoe verdrietig ook, een prachtige week met elkaar gehad. Alles is met zeer veel zorg gedaan. De reacties die wij ontvingen waren: “Een indrukwekkend, mooi en waardig afscheid”. Dit beroep is haar op het lijf geschreven!

Alwin

Martine, persoonlijk hebben wij al aangegeven trots te zijn op alle keuzes die wij hebben moeten maken. Jouw steun, advies en ideeën hebben hier ontzettend veel aan bijgedragen. Bedankt hiervoor! Je was zeer betrokken. Overal werd rustig de tijd voor genomen en je was open en eerlijk over de kosten. Door de uitgebreide voorbereiding was alles precies zoals gewenst.

Anoniem

Fijn dat Martine als “mens” bij je thuis komt i.p.v. “begrafenispersoon”. Martine hield een goed verloop van de voorbereidingen, condoleance en uitvaart scherp in de gaten en hield waar nodig steeds contact. Martine combineert empathie met doortastendheid waar dat nodig is, waardoor de nabestaanden ervaren de uitvaart met een gerust hart aan haar over te laten. Wij hebben samen nog een wensengesprek met Martine kunnen hebben. Heel waardevol. Een aanrader!

Jenneke

Ik heb het contact als heel warm en liefdevol ervaren. Ondanks de verdrietige aanleiding vond ik het fijn om met zijn vijven samen te zijn deze dagen. Ik heb ook veel steun van je gehad, contact was niet alleen “zakelijk” maar ook persoonlijk. Het was heel fijn dat je zo snel langs kon komen voor het eerste gesprek. Ik ben ontzettend blij dat wij voor Intermentia gekozen hebben. Wij hadden na het plotseling overlijden geen idee wat we moesten regelen en wat de wensen van onze vader waren. Door naar onze verhalen en herinneringen te luisteren van onze vader heb je ons ontzettend goed geholpen en met ons meegedacht over de kaarten, bloemen en de uitvaart. Hierdoor hebben wij onze vader een mooi afscheid kunnen geven en een afscheid wat goed bij hem paste. Ik ben je hier heel erg dankbaar voor. Lieve Martine, heel erg bedankt voor alles! Dit werk is je op het lijf geschreven.

Victor de la Fosse

Martine is meelevend, een luisterend oor. Oog voor detail. Waakzaam voor fouten. Een goede regisseur. Blijft kalm. Komt afspraken na. Uitstekende coach. Prettige omgangsvormen. Uit het goede hout gesneden. De aanbeveling van Nicolle van Pure&Trust bloemen was uitstekend. Empathievolle onderneemster met passie voor haar vak.

Anoniem

Het contact met Martine is prettig. Zij is professioneel, warm, inlevend, lief en daadkrachtig. Martine voelt aan wat nodig is. Martine heeft ons de ruimte gegeven om de uitvaart vorm te geven. Hierbij heeft zij veel ideeën aangedragen die zo passend waren bij de situatie. De uitvaart was perfect. Door Martine heeft de familie het vertrouwen gehad dat alles goed zou komen. Haar gave om met iedereen op een fijne manier om te gaan helpt om door een moeilijke periode heen te komen.

Annette Gerritse- van den Heerik

De uitvaart was boven verwachting. Ik had al wat ervaring met verschillende soorten uitvaarten. Ze is een aanwinst voor de uitvaartverzorging in Ridderkerk e.o. Martine is zeer deskundig, liefdevol, belangstellend en geeft alle ruimte, maar ook stimulatie om te komen tot een mooie uitvaart. Zeer waardevol.

Astrid Terhorst

Het contact is heel prettig verlopen. Martine heeft ons heel goed geholpen. Zij was goed te bereiken en elke keer gaf zij aan: als er iets is gewoon bellen hoor. Geen wens was te gek. Zoals zij zei: je kunt het maar 1 keer goed doen. Martine heeft heel veel moeite gedaan om het exacte muziekstuk wat wij wilden hebben op de crematie af te kunnen spelen.  Het was mijn eerste crematie die ik zelf moest regelen. Martine heeft mij goed begeleid en daar waar nodig tips en advies gegeven. Zo is de uitvaart van mijn schoonmoeder echt heel mooi geworden.

Jeannet van Bruggen-Wilschut

Martine, we hebben het contact met jou ervaren als zeer betrokken en warm. Rekening houdend met gevoelens en emotie. De uitvaart was gezien de omstandigheden (corona) toch mooi en waardig. Ondanks de fysieke afstand waren we er met en voor elkaar. Proberen tegemoet te komen aan de wensen voor ons als kinderen en ook goede raad en adviezen m.b.t. diverse dingen en ook je eigen inbreng tijdens de uitvaart hebben we gewaardeerd.

Anoniem

Lieve Martine, dank je wel voor je liefdevolle steun rond het overlijden van mijn moeder, maatje en onze oma. De tijd waarin we nu als mensen leven is afstandelijk en behoedzaam te noemen. Voor ons was de angst dit te voelen bij het afscheid.

Mede dankzij jou ideeën, invulling en richting geven was hier van niets te merken. Ondanks het gemis van familie en vrienden om ons heen was het afscheid warm, waardig en liefdevol. Als je je hart volgt kom je tot mooie dingen. Martine wij zijn blij dat jij je hart gevoeld hebt en gevolgd bent. Je bent gemaakt voor dit vak.

Sandra

Wat hadden we zonder jou gemoeten onze dank is zeer groot. Je hebt zoveel voor ons betekend. De warmte en de liefde die jij er ingestoken hebt om onze vader een geweldige uitvaart te geven. Het door de straten van Rezoord het laatste eerbetoon aan de voetbal vereniging is met geen pen te beschrijven.

Nogmaals je bent een top vrouw waarvan je kan merken dat je je werk met zoveel liefde doet. Nogmaals onze dank is zeer groot , hier kan ik zoveel troost en kracht uit halen.

Lenie

Lieve Martine,

Mijn dank is zeer groot met het verzorgen van de uitvaart van Adrie. Wat jij voor mij hebt betekend in deze moeilijke dagen is met geen pen te beschrijven. Voor je liefdevolle zorgen en het meedenken wil ik je bedanken. De steun en kracht die je mij hebt gegeven waardeer ik heel erg. Je hebt mij erdoor heen geholpen met de liefde die je erin stak. Mijn dankbaarheid is zeer groot.

Lieve groeten van Lenie

Dhr J. Gernette

Het contact met Martine heb ik als heel plezierig ervaren tijdens de bezoeken bij mij thuis.

Zij houdt het geluid niveau in de gaten voor de wat oudere toehoorders.

De uitvaart heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Anoniem

Wij hebben het contact als uiterst prettig ervaren, met de mogelijkheid voor eigen inbreng en erg veel duidelijke informatie.

De regelmatige bezoeken aan ons hebben bijgedragen aan een mooi en waardig afscheid. Wij hebben zeer veel waardering voor hoe jij alles tot in de kleinste details hebt gestuurd en geregeld.

Nogmaals Martine, jij hebt ons een gedeelte van ons verdriet kunnen wegnemen. Wij zijn jou daar zeer dankbaar voor.

Marjan Stout

Wij hebben het contact met Martine als zeer prettig, heel betrokken en warm ervaren. Het is prima verlopen. Heel fijn. Met veel geduld heeft Martine alles verzorgd.

Een prachtige locatie heeft zij aanbevolen met veel ruimte en licht en mooi uitzicht over de polders. Wij als familie zijn zeer content en hebben veel positieve reacties gehoord. Martine was een grote steun voor ons in deze dagen.

Sylvia Kaptein

Martine weet waar ze over praat. Zij brengt rust, heeft een luisterend oor. Niets is haar teveel.

Op de dag van de uitvaart heeft zij goed verwoord wat wij aangedragen hebben voor een in memoriam.

Martine is een aanrader voor iedereen.

Leo Lagendijk

Het contact met Martine is vanaf het eerste telefoontje dat mijn moeder was overleden heel goed geweest. Zij zorgt dat tot en met de dag van de uitvaart alles perfect geregeld is.

Martine heeft tijdens de uitvaart ons goed ondersteund.

Dhr Lefel & familie Van Beekum

Het contact met Martine hebben wij als liefdevol, prettig, deskundig, goed luisterend oor voor een ieder, een meedenkende partner, ervaren. Zij is zeer professioneel met een warm hart. We kijken terug op een prachtige uitvaartceremonie, voorafgegaan door kundig advies. Dankbaar zijn wij hiervoor. Ook de nazorg hebben wij als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Wij hebben het contact met Martine als zeer goed ervaren. Zij is professioneel, met een warme persoonlijke benadering gedurende het hele traject.

Wij bevelen Intermentia Uitvaartverzorging van harte aan.

Anoniem

Het contact met Martine hebben wij als zeer persoonlijk ervaren, erg fijn.

Het app contact via de aangemaakte groep was ook heel fijn.

Jouw persoonlijke aandacht voor ons is jouw visitekaartje.

Anoniem

Heel prettig. Door de rustige en zeer meelevende manier van luisteren naar onze wensen en de overledene hebben we een prachtige kaart gemaakt en is de ceremonie en alles eromheen fantastisch geregeld. We hebben via Skype voldoende en fijn contact gehad n.a.v. coronabesmetting in ons gezin. Dit voelde heel persoonlijk.

Thea Weijers

Het contact met Martine hebben wij superfijn en liefdevol ervaren. Zij maakte altijd tijd om langs te komen. Zij is een lieve meid. Super om mee samen te werken. 

Ik zal iedereen aanraden om Martine bij overlijden te bellen. Het is zo fijn geweest.

Anoniem

Het was een goed afscheid, mede door jouw inzet, empathie en begeleiding van onze vader in het proces.

Anoniem

Zeer prettig, persoonlijk en als betrokken hebben wij het contact met Martine ervaren. Fijne suggesties om de uitvaart en alles ervoor afgaand zo goed en prettig te laten verlopen. 

Mooie ruimtes waar het afscheid plaats vond. Prettige medewerkers en corona technisch in orde. 

Muziek klonk mooi, timing foto’s, techniek, livestream was allemaal prima in orde. De rol van Martine was duidelijk, maar niet overheersend. Helemaal goed. Wij kijken terug op een mooi verloop van de laatste fase van het leven van mijn echtgenoot. Het afscheid was prachtig.

Familie Allewijn

Als zeer warm, hartelijk en betrokken, voelde als vertrouwd. Ze was al snel na het overlijden van mijn vader (zeer vroeg in de ochtend) bij ons om haar steun te verlenen.

Martine nam alle zorg uit handen, was snel en efficiënt. De uitvaart verliep voor ons heel mooi en liefdevol. Onze wensen zijn goed tot hun recht gekomen. Niets dan lof Martine! We waren allemaal heel blij met jouw zorg en toewijding.

DAG EN NACHT BEREIKBAAR
OVERLIJDEN MELDEN

© 2018 Intermentia Uitvaartverzorging - Privacy

Delen